Skip links

Karácsonyi InspiRÁCIÓ

Az Ünnep

a Természet része.

A Természet

az Ünnep része.

A főcímekre kattintva kaphatsz további információkat az egyes ajándékötleteket illetően, amelyek nem fizetett hirdetések, hanem személyes válogatásom a természet szerelmeseinek.

Bózsó Gyula – Megyeri Sára

Mesés képek, izgalmas receptek, érdekes információk

Ez a könyv abban segít, hogy saját magunk is felfedezhessük az erdő ízeit – és ezen keresztül minden értékét, akár otthon, a saját konyhánkban. Ha megismerjük, akkor megszeretjük és vigyázni is fogunk rá: közvetlenül a saját bőrünkön fogjuk megtapasztalni, hogy mekkora kincs és mennyire sérülékeny.

Az erdőben fellelhető növények a lehető legtisztább forrásból származnak és nem csak a gyógyításban, de egészségünk megőrzésében is komoly szerepet játszanak: vadon termett erdei alapanyagok tiszta forrásból.

Organikus ékszer

Egyedi design ékszer rózsasziromból és ezüstfa levélből. 

A természetes alapanyagok sajátossága és a kézi feldolgozás eredményeként az alapanyagok egyediek, így az abból készült ékszerekből sosem születhet kettő egyforma.

Növényzenés élményprogram

A növényzene a a növények finomérzékelésének köszönhetően minden esetben személyre szabott és megismételhetetlen, így a növényzene programok is egyediek és megismételhetetlenek.

Kávékülönlegesség a gasztro kalandoroknak

A vidéki Nők által életre hívott Rózsavilág által megálmodott  párosítás első hangzásra meglepőnek tűnhet, de amint belekortyolsz a krémesen lágy, bársonyos ízvilágba, mindent megértesz.

A balzsam karakterét a rózsaszirom adja, amely a karamellel édes, pikáns ízt kölcsönöz a kávézás pillanatainak.

Labirinda

Az alkotás varázslatos eszköz, amellyel belső világunkhoz kapcsolódhatunk, híd, amelyen át lelkünk mélye válik elérhetővé, nyelv, amelyen önmagunkkal – és másokkal – kommunikálhatunk. 

Hivatásomnak érzem, hogy megmutassam az utat ahhoz a játékos, tiszta, kíváncsi és felszabadító alkotó erőhöz, amely mindenkiben ott él, s ebben a természetes anyagok használata is segít: hiszem, hogy amikor a természethez kapcsolódunk, önmagunkhoz kapcsolódunk egyúttal, mert egyek vagyunk.

Ez a weboldal sütiket használ.
Explore
Drag