Skip links
Jólét & harmónia

Gyógynövény füstölők.

Kiváló minőségű gyógynövények saját ökológiai termesztésből és természetes élőhelyen történő szabadkézi gyűjtésből. Szeretettel kerülnek feldolgozásra és csomagolásra, hogy oda kerülhessenek, ahol szükség van rájuk.

Szertartásokhoz és különleges alkalmakhoz
2023. ŐSZ GYÓGYNÖVÉNYEI & ÁSVÁNYAI

Elsődleges gyógynövény

Kieészítő gyógynövény

Ásvány

A történelem során az emberiség mindig is használta a gyógynövényeket és kutatta azok hatásait. Használtuk őket gyógyászati- és kozmetikai célokra, teázáshoz és szertartások alkalmával. Tinktúrák, olajok, eszenciák és táplálékkiegészítők formájában, esetleg gyertyák, illatos szappanok, vagy, mint jómagam, füstölők készítésére.

Barátság

Szerelem

Hosszú ideig csak saját részre készítettem füstölőket és kozmetikumokat, mostanra viszont igazi szerelem szövődött köztem és a növények között. Figyelünk egymásra és gondoskodunk egymásról. Megszólítanak és ihletet adnak. Megoldásokat élethelyzetekre, nehézségekre, minőségekre. A növények szeretnek és én azt szeretném továbbadni neked, amit tőlük kapok.

A növények közvetlen kapcsolatban vannak az ásványokkal, erősítik, támogatják egymást, ezért előszeretettel párosítom én is a gyógynövényeket kristályokkal.

A gyógynövények bizonyítottan alkalmasak az egészséges lélek, test és lélek támogatására, ugyanakkor használatuk előtt javasolt lehet szakemberrel konzultálni.

Megvásárolhatóak a meska.hu oldalon

vagy kérhetőek személyre szabottan

Ez a weboldal sütiket használ.
Explore
Drag