Skip links
Bemutatkozás

CsakraHacker

A "Csakra hacker" nem más, mint az utazásom története és a közben szerzett tudásom és tapasztalataim részedre történő átadása, kezelések és tanfolyamok formájában

Az üzenetem

Te magad vagy a saját magad gyógyítója!

Vannak emberek, akik természetgyógyászoknak születhetnek, ugyanakkor a természetgyógyász készségek és praktikák bárki által tanulhatóak és elsajátíthatóak. Az igazság az, hogy, mindannyiunkban lakik egy vad asszony, vagy férfi, aki mélyen tiszteli és szereti az Anyatermészetet. Ő elevenedik meg bennünk, amikor az erdőben sétálunk, a mezítelen talpunk alatt érezzünk a földet, amikor a lágy szellő simogatja bőrünket, vagy hűvös patakvíz mossa a bőrünket. Az Ő energiái azok, amelyek a jólétünket biztosítják.

Az emberek számára az, hogy kapcsolódjanak ehhez a belső gyógyítóhoz, egyet jelent a teremtő energiáik felfedezésével.

A küldetésem

Célom, hogy támogassam ezt a tudatosodási folyamatot és olyan, önmagunk gyógyítására szolgáló biztonságos & egyszerű praktikákat adjak tovább, amelyek visszavezetnek az Anyatermészethez és a benne lakozó ősi bölcsességekhez, ezen keresztül pedig a testi- és a lelki jóléthez.

Koritár Henriett Mia

2018-ig fenntartható fejlődéssel foglalkozó közszolgálati – és fejlesztéspolitikai közgazdászként tevékenykedtem határon innen és túl. Közel 20 év karrierépítés után, az akkori fejlesztési minisztérium kabineti tagjaként hagytam a hátam mögött a korábbi életemet és az erdőbe költöztem.
Azóta azokat az értékeket követem, amelyeket a paraszti kötődésű gyermekkorom kódolt belém a Zemplénben és a Tisza mentén. Hungarikumnak számító magyar agarakat tenyésztek, gyógynövényekkel foglalkozom, kézműves termékeket készítek és különböző korosztályoknak, különböző profilú erdei-, önismereti-, szemléletformáló – és közösségépítő programokat vezetek.

2023-24

Női kör és szertartásvezető

2023

Face yoga oktató

2023

Növényzene 

2021

RAI REIKI tanár

2021

Erdőfürdő vezető

2021

NLP & életvezetési tanácsadó, Ultimate Coach Program, David Key

2021

ZEN meditáció 

2020

RAI REIKI Mester

2017

Ayurvéda alapok, National Library of Ayurveda Medicine (NLAM)

2017

RAI REIKI 1-2

Ez a weboldal sütiket használ.
Explore
Drag