henriett Mia Koritar

Életviteli tanácsadó & csakra hacker

RÓLAM

Szakmai pályafutásom olasz tolmácsként, majd (diplomát gyűjtögető) közgazdászként indult, sikeresen ívelt felfelé, én pedig hosszú időn keresztül a multikulturális karrier világában elért sikereimen keresztül próbáltam meghatározni Önmagamat. Látszólag minden rendben volt, mégis valahol sántított a dolog és egyre erősödött bennem a “Ki vagyok Én?” kérdés, amelyre válasz nem érkezett, viszont egyre komolyabb fizikai betegségekkel és kaotikusnak tűnő kihívásokkal találtam szemben magamat.

Egy napon aztán úgy döntöttem, hogy mindent a hátam mögött hagyok, vidékre, egy erdő közepére költözöm és új életet kezdek. Ekkor kezdődött az a kalandos utazásom, amely során látszólag beszűkült a korábbi világom, valójában azonban annyira kitágult (és tágul folyamatosan), hogy végül elvezetett a felismeréshez, hogy egyszerűen  “Vagyok, aki vagyok. A természet része vagyok.

Célom, hogy azon útkeresőket támogassam, akik már vagy  feltették maguknak a “Ki vagyok Én?” kérdést és elindultak egy belső úton, vagy akik még nem tették fel maguknak és bizonytalanok az első lépések kapcsán.

További célom, hogy támogassam, annak a világképnek a lebontását, amelyet az iskolában tanítottak velünk, hogy kitárulhasson az az ősi tanításokban jól ismert, mindent és mindenkit egyesítő, végtelen és határtalan világ, amelyet immáron a tudományos világ is valóságként fogad el.

Személyes

Állatbarát

Több fajta állatot tartok, többek között  őshonos magyar agarakat, amelyeket Kékvölgyi táltos kennel név alatt tenyésztek is.

Környezetbarát

Csak természetes alapanyagokból készülő tisztító és tisztálkodási szereket használok a háztartásomban és a kozmetikumok jelentős részét is magam készítem. Az élelmiszereket helyben szerzem be és ha tehetem, akkor itthon utazom.

Érzelmes

Imádom a napfelkeltéket – bár gyakrabban látom a naplementéket.

Humoros

Mindennap nevetek, ha máson nem, hát magamon.

Képzettségek

2021

RAI Reiki tanár

2021

Erdőfürdő programvezető

2021

NLP & életvezetési tanácsadó, Ultimate Coach Program, David Key

2020

RAI Reiki mester

2017

Ayurvéda alapok, National Library of Ayurveda Medicine (NLAM)

2017

RAI Reiki I.-II.

ESZKÖZEIM

Táltosdob, inga, tarot kártya, gyógynövények, illóolajak, kövek & kristályok

tevékenységek

Erdőfürdő 100%
Csakraterápia 100%
Reiki 100%
Meditáció 100%
NLP 100%
Jóga 100%

Beszélt Nyelvek

Magyar, olasz, angol

kapcsolat

Felnőttképző nyilvántartásba vételi szám: B/2022/000037

Fantasztikus utazásra vittél bennünket. Egyszerre ki és be. Fel és le. Ízekkel, szagokkal, érzésekkel, megéléssel és gondolatokkal mélyen átszőtt utazásban volt részem. Hálásan köszönöm, hogy jelen lehettem.

E. Anikó

Köszönöm szépen a mai napot. Megújult erővel, egészségesen es kipihenve kezdem a hetet. Felüdülés volt.

S. Krisztián

Hálásan köszönjük a mai napot! Fantasztikusan éreztük magunkat.

Sz. Kriszta