Skip links

Koritár Henriett Mia

REIKI

Mester & tanár

Mesteri beavatás

2019

Tanári beavatás

2021

Érdekel a REIKI, de még vannak kérdéseid?

  REIKI

  Nagy traumák, fájdalmak vagy viszályok idején szokott előtérbe kerülni a gyógyulás és az egészség kérdése, holott ezek olyasvalamik, amelyek a béke, a kiegyensúlyozottság, a kapcsolódás és a jólét érzését kelthetik benned minden nap.

  Az igazság az, hogy mindenki rendelkezik azzal az erővel és képességgel, hogy önmaga saját, privát gyógyítója legyen. Ennek az erőnek a használatához csupán azt szükséges megtanulnod, hogyan kapcsolódj a felsőbb énedhez, és hogyan hangolódj arra az univerzális energiatérre, ahol felszabadíthatod az öngyógyító képességeidet.

  Történetileg

  a Reiki, az energiagyógyászat egy ősi, japán gyökerekkel rendelkező irányzata, amely a kéz által irányított rezgéseket használ az érzelmi blokkok feloldására és a test ellazítására.

  A Reiki bárki számára kapcsolatot jelenthet a saját belső gyógyítóval, ugyanis a technika könnyedén, bármilyen előképzettség nélkül elsajátítható és alkalmazható a mentális-, testi- és lelki egyensúly megteremtése érdekében.

  A Reiki szimbólumokkal és kézmozdulatokkal dolgozik, így használatának a „titka” ezen kéz- és szimbólum használat ismerete, valamint a felsőbb énnel, a tiszta tudattal összekapcsoló meditációs technikák alkalmazása. Használatához elengedhetetlen az ember fizikai testén túl a teljes energiarendszer, a finom energiatest és a csakrák rendszerének az ismerete.

  Kérdezz! Válaszolok.

  • Bárkinek, aki meg szeretne ismerkedni egy ősi alapokon nyugvó technikával, saját öngyógyítása és/vagy mások segítése érdekében.  
  • Azoknak az emberek, akiket foglalkoztat saját érzelmi és fizikai jólétük, valamint érdeklődnek az egyszerű és hatékony holisztikus megközelítések iránt.
  • Olyan egyénekek, akik kíváncsiak arra, hogyan használhatják a mindent átható energiát és az ősi technikákat arra, hogy harmóniát teremtsenek az életükben.
  • Azok számára, aki kapcsolatba szeretnének lépni felsőbb énjükkel, és spirituális tudatosságukat szeretnék növelni.
  • Azoknak, akik mélyíteni szeretnék önszeretetüket és a kapcsolatot a saját testükkel.  
  • Olyan szakembereknek, akik biztonságos és hatékony alternatív gyógyító eszközöket keresnek.

  Nem szervezek csoportos tanfolyamokat, egyéni formában tartok REIKI 1, 2 és Mester tanfolyamokat, a beavatásokat pedig minden esetben a természetben végzem.

  A tanfolyamok 1 / 2 nap időtartamúak, amelyet minden esetben a tanuló igénye határoz meg.

  A tanfolyamok a R.A.I. Reiki Association International Hungary tananyagára épülnek, elvégzésüket oklevél tanúsítja.
  https://www.rai.hu/

   

  Reiki 1 - 27.000 Ft

  Reiki 2 - 34.500 Ft

  Reiki Mester - 59.500 Ft

   A newtoni fizikán alapuló orvoslás úgy tekint a testre, mint egy fizikai eszközre. Ha bármi baj lenne, annak oka egy probléma a fizikai gép mechanikájában. Ez a nézet rendben volt egészen 1925-ig. 1925-ben egy új fizika jött be, a kvantumfizika. Mi a kvantumfizika jelentősége? Azt állítja, hogy létezik egy láthatatlan energiaszint, amivel eddig nem számoltunk, amiről nem beszéltünk az orvoslásban, mert ez csak egy fizikai test. De kiderült, hogy az észlelésünk arról, hogy mi a fizikai, csupán illúzió. Nincs semmi sem, ami megfogható, mert minden energia.

  Dr. Bruce Lipton – Fejlődésbiológus, epigenetikus

  Ez a weboldal sütiket használ.
  Explore
  Drag